Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на gtv 2.0 в6 турбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
    Баси аз за първи път чувам за ГТВ със ръжда.....
    Моето мнение да се огледа колата -запалете ,почакайте да загрее гледайте да не надува системата има които са прегрявани ,покарайте ако има нещо разбито по задното окачване който разбира по тази кола веднага ще го усети и така вещо лице при огледа си трябва ,и то точно по ГТВ.
    Тази има удар в калника/и не само там/ и е китосвана и от там идва ръждата,а и все пак е карана в Германия а там сняг вали.А до окачването въобще не стигнах,защото не ми хвана окото на ламарини и боя.
    ONLY RSV&GTV

Comment

Първоначално публикувано от Daniboss Покажи съобщение
      Тази има удар в калника/и не само там/ и е китосвана и от там идва ръждата,а и все пак е карана в Германия а там сняг вали.А до окачването въобще не стигнах,защото не ми хвана окото на ламарини и боя.
      Нормално колега за тея пари.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        Нормално колега за тея пари.
        Не е до парите,аз преди месец и половина си купих само с 300 лева по скъпа без почти никакви забележки/изпуснал преден амортисьор и акумулатор за боклука/.Единственато е,че тази е червена/каквато много исках/,а мойта е черна.
        ONLY RSV&GTV

Comment

И аз си купих мойто за 2к
          Да има малко за оправяне по окачването но е чук колата!!!
          2к за ГТВ и то от преди фейс лифта са напълно реални!

Comment

Къде ги продават тия ГТВ-та за по 2К? Аз като гледам в "мобиле" и "карс", тия дето са на такива цени още на снимките изглеждат пълни бараки...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
              Къде ги продават тия ГТВ-та за по 2К? Аз като гледам в "мобиле" и "карс", тия дето са на такива цени още на снимките изглеждат пълни бараки...
              Е, просто изисква малко усилия от твоя страна да търсиш, може да отнеме месец, два, три...
              За друг пример взех си преди това 145-цата на 50к км като нова беше буквално!!! за дори по смешна сума
              Не се чудете на цените в крайна сметка колко трябва да струва кола с концепция от 95-та и то със съвсем обикновен мотор? Нито са някаква реядкост нито нищо Но това не значи че не съм се побъркал пт тея черупки

Comment

Отвори немското мобиле и ще видиш колко струват. 2 хиляди лева са супер смешна сума за GTV, то ако я разпродадеш на части ще изкараш повече...

Comment

Не бе, то в нашенското мобиле има и за 1500 лева, но тогава ще караш саморазрушаваща се каляска с надпис "гтв"... Cпоред мен не е същото
                  Естествено не казвам, че е напълно невъзможно да се намери - все ще има някой закъсал и има шанс първи да му се обадиш, просто моето виждане за тези неща е малко по-различно от това да намериш най-голямата възможна тънкана

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                    Не бе, то в нашенското мобиле има и за 1500 лева, но тогава ще караш саморазрушаваща се каляска с надпис "гтв"... Cпоред мен не е същото
                    Естествено не казвам, че е напълно невъзможно да се намери - все ще има някой закъсал и има шанс първи да му се обадиш, просто моето виждане за тези неща е малко по-различно от това да намериш най-голямата възможна тънкана
                    Разбира се че тънканата не е най важното и в повечето случай излиза през носа
                    Но дадох пример със себе си, аз се обадих 2 мин след като беше публикувана обявата и след 40 мин я бях капарирал (неделя беше) и така

Comment

Цената е такава,защото просто няма търсене на такива коли.Това все пак не "голфу с пернишката регистрация"Този от който я купих мойта каза,че съм първият който се е обадил на тази обява от шест месеца и без никакви пазарлъци ми свали 400 лева от цената.А аз тайно се надявах на 100.Иначе и аз сега искам цената да е много по-висока,разбира се.
                      ONLY RSV&GTV

Comment

Working...
                      X