Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на gtv 2.0 в6 турбо
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Daniboss Покажи съобщениеТази има удар в калника/и не само там/ и е китосвана и от там идва ръждата,а и все пак е карана в Германия а там сняг вали.А до окачването въобще не стигнах,защото не ми хвана окото на ламарини и боя.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеНормално колега за тея пари.ONLY RSV>V
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеКъде ги продават тия ГТВ-та за по 2К? Аз като гледам в "мобиле" и "карс", тия дето са на такива цени още на снимките изглеждат пълни бараки...
За друг пример взех си преди това 145-цата на 50к км като нова беше буквално!!! за дори по смешна сума
Не се чудете на цените в крайна сметка колко трябва да струва кола с концепция от 95-та и то със съвсем обикновен мотор? Нито са някаква реядкост нито нищоНо това не значи че не съм се побъркал пт тея черупки
Comment
-
Не бе, то в нашенското мобиле има и за 1500 лева, но тогава ще караш саморазрушаваща се каляска с надпис "гтв"... Cпоред мен не е същото
Естествено не казвам, че е напълно невъзможно да се намери - все ще има някой закъсал и има шанс първи да му се обадиш, просто моето виждане за тези неща е малко по-различно от това да намериш най-голямата възможна тънкана
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеНе бе, то в нашенското мобиле има и за 1500 лева, но тогава ще караш саморазрушаваща се каляска с надпис "гтв"... Cпоред мен не е същото
Естествено не казвам, че е напълно невъзможно да се намери - все ще има някой закъсал и има шанс първи да му се обадиш, просто моето виждане за тези неща е малко по-различно от това да намериш най-голямата възможна тънкана
Но дадох пример със себе си, аз се обадих 2 мин след като беше публикувана обявата и след 40 мин я бях капарирал (неделя беше) и така
Comment
-
Цената е такава,защото просто няма търсене на такива коли.Това все пак не "голфу с пернишката регистрация"Този от който я купих мойта каза,че съм първият който се е обадил на тази обява от шест месеца и без никакви пазарлъци ми свали 400 лева от цената.А аз тайно се надявах на 100.Иначе и аз сега искам цената да е много по-висока,разбира се.ONLY RSV>V
Comment
Comment